Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 31 km

Dronken man steelt auto en rijdt zich vast bij Kruiningen

Toegevoegd: 27-05-2023, 12.56 uur - Update: 27-05-2023, 23.09 uur
Dronken man steelt auto en rijdt zich vast bij Kruiningen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Reinoud Hiemstra

KRUININGEN - De politie hield op vrijdagavond een dronken persoon aan bij Kruiningen. De 24-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats had eerder die avond een auto gestolen vanaf een camping in Yerseke.


Op een parkeerplaats van een camping in Yerseke heeft de man omstreeks 21.30 uur een auto gestolen. Een dronken man benaderde het voertuig en vroeg of de bestuurder hem ergens naartoe wilde brengen. De automobilist weigerde dit waarop de dronken man de bestuurder stevig vast pakte en uit de auto duwde. Vervolgens reed de dronken man met het voertuig weg.

Bij het Kaasgat in Kruiningen had de dief zich vastgereden in het zand. De politie kon het voertuig met een track- en tracesysteem volgen en kwam ter plaatse bij het voertuig. De auto werd aangetroffen maar de dronken man was gevlucht. Niet veel later kwam de man richting de agenten gelopen. "Hij hield de sleutels van het voertuig in zijn hand en liet weten dom geweest te zijn om het voertuig te stelen", aldus de agenten. De 24-jarige man werd meegenomen naar het politiebureau. Hier werd vastgesteld dat de persoon onder invloed van alcohol was. Hij zit vast voor verder onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren