Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 79 km

Traumahelikopter landt voor éénzijdig ongeval Kattendijke

Toegevoegd: 28-05-2023, 04.31 uur
Door: Reinoud Hiemstra

KATTENDIJKE - In de nacht van zaterdag op zondag is een traumahelikopter ingezet voor een éénzijdig ongeval in de Blokhuisstraat in Kattendijke. De bestuurder moest met de ambulance naar het ziekenhuis.


Omstreeks 02.00 uur werd er melding gemaakt van een ongeval in Kattendijke. De hulpdiensten kwam met spoed ter plaatse en troffen een scooter die tegen een geparkeerde auto aan gereden was. De ter plekke gekomen ambulancemedewerkers hebben zich over het slachtoffer ontfermd maar als snel bleek dat er meer medische zorg nodig was. Hierom werd ook het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam opgeroepen.

Rond 02.45 landde de traumahelikopter uit Rotterdam in een nabijgelegen veld. De medewerkers van het Mobiel Medisch Team hebben de nodige hulp verleend waarna de helikopter rond 03.00 uur retour naar Rotterdam kon gaan. Het slachtoffer werd per ambulance met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis in Goes.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren