Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 44 km

Automobilist maakt schade, gedupeerden gezocht

Toegevoegd: 03-06-2023, 07.19 uur - Update: 03-06-2023, 14.24 uur
De auto van de man had diverse schades.
De auto van de man had diverse schades.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

ARNEMUIDEN - Een automobilist heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag onderweg vanuit Vlissingen naar Arnemuiden schade veroorzaakt. Waar die precies is ontstaan, is niet duidelijk en de politie roept daarom mensen op die nieuwe schade aan hun voertuig ontdekken om zich te melden.


Volgens de politie had het voertuig van de man diverse schades. Ook waren de airbags uitgegaan. De bestuurder wordt er volgens de politie van verdacht onder invloed van alcohol te hebben gereden maar hij weigerde zijn medewerking aan een ademanalyse. Om deze reden is zijn rijbewijs ingenomen. De auto van de man is in beslag genomen.

Mensen die schade ontdekken aan hun auto kunnen contact met de politie opnemen via het telefoonnummer 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@Amna (5-6-2023 om 12:30)
En weet u ook wié die persoon die camerabeelden daadwerkelijk is? Of staat de naam van die persoon op de beelden? De politie kent niet elk persoon op beelden hé! Intern zullen die beelden vast gedeeld zijn ter herkenning, maar voor zo’n feit mogen beelden nu eenmaal niet openbaar gedeeld worden. Dus niet te snel roepen dat ze niets doen…
Mijn mening (3-6-2023 om 19:01)
@pietje, Buitengewoon onzinnige opmerking. Goed dat die zatlap gepakt is en dat ze alle schade op dit persoon willen verhalen. Zomoeilijk is de vraag niet, heb je schade meld het dan even maar pietje mag niet meedoen want die vertrouwd zichzelf niet. En pietje het is politie.
Rianne (3-6-2023 om 17:37)
@Emergo, ik neem aan dat Anna dat zelf ook wel weet. Met camerabeelden zou dit toch makkelijk op te lossen moeten zijn. Dus met andere woorden; hoe fout de fietser ook is ze zijn beschermd.
Amna (3-6-2023 om 15:17)
Als je een camerabeelden hebt lijkt het me prima op te sporen. Maar goed hé laat iemand gewoon met een dikke schade zitten joh.
pietje (3-6-2023 om 13:53)
de Pliesie is goed bezig????????
Emergo (3-6-2023 om 11:13)
@Amna Wat zouden ze dan moeten doen ? Alle fietsen in de omtrek laten opdraven om te kijken of ze schade hebben ? Niet echt reeel dus.
Cookie-instellingen beheren