Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
26 files van totaal 92 km

Hardrijdende motorrijder moet rijbewijs inleveren

Toegevoegd: 04-06-2023, 21.23 uur - Update: 05-06-2023, 07.51 uur
Hardrijdende motorrijder moet rijbewijs inleveren
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Reinoud Hiemstra

MIDDELBURG - Op de A58 tussen Middelburg en Kruiningen heeft de politie zondag een motorrijder staande gehouden die met 200 kilometer per uur over de weg raasde. Zijn rijbewijs is ingenomen.


Aan het einde van de middag reed de motorrijder met 200 kilometer per uur over de A58 vanaf Middelburg naar Kruiningen. De agenten van het team Zeehavens zagen de motorrijder voorbij komen en hebben geprobeerd de bestuurder staande te houden. De snelheid was dusdanig hoog dat het voor deze agenten onmogelijk was om de motorfietser bij te houden.

Agenten van het politieteam Oosterscheldebekken hebben de bestuurder even later alsnog staande kunnen houden. De overtreding, na correcties, bleek 85 kilometer per uur te hard te zijn. De persoon droeg volgens de politie geen beschermende kleding. "Het rijbewijs is ingevorderd en zal worden opgestuurd naar de officier van justitie", aldus de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Thijs (6-6-2023 om 19:51)
@Anon Ja als ze bonnen schrijven kunnen dan kan je wel inzet van ze verwachten, maar zodra je slachtoffer bent van een misdrijf, dan zijn ze weer eens niet thuis of ze staan weer met tien man met de handen in de zakken bij een kop staart botsing waar alleen een beetje blikschade is. Als ze diezelfde inzet eens zouden tonen bij het bestrijden van criminaliteit... Maar ja, dat levert geen geld op en DAAR draait het allemaal om. Niet om jouw of mijn veiligheid.
Anon (5-6-2023 om 19:25)
@timsalabim uit betrouwbare bronnen, ja de politie leest ook mee. Ook zijn ze actief aan het speuren op andere platformen zoals dumpert, Facebook, youtube, geenstijl. Daar zijn speciale afdelingen voor.
snor (5-6-2023 om 18:31)
Weer 1 minder,Horen thuis in Assen,op een cirquit.
Arie (5-6-2023 om 16:34)
Volgens mij rijd Pieterse zelf ook motor, omdat hij het allemaal zo goed weet!
pier (5-6-2023 om 12:37)
Goh Goh 200km per uur ,tsjonge tsjonge op de A58 is 1 rechte weg van 60km lang waar bijna geen verkeer is en waar je niemand kwaad doet als je 200 of meer rijd, lekker laten doen die motoren zijn er voor gemaakt,altijd dat gezeik over die snelheden Nee 100 is een veilige snelheid nou echt niet kijk maar hoeveel eenzijdige ongevallen zijn op de A 58 je valt gewoon in slaap op deze weg
Arnold (5-6-2023 om 12:21)
1.Meetcorrectie Om met 100% zekerheid te kunnen garanderen dat iemand te hard heeft gereden, trekt de politie van de gemeten snelheid een paar kilometer af. De meetcorrecties zijn: -bij minder dan 100 km/u: 3 kilometer meetcorrectie -bij meer dan 100 km/u: 3 procent meetcorrectie 2. Ondergrens voor bekeuren Er geldt een ondergrens van 4 km/u voordat wordt bekeurd. Dit laatste betekent, dat wanneer iemand na correctie minder als 4 km te hard rijd, hij/zij géén bekeuring krijgt. Info komt van de website van het OM. Dus iedereen die loopt te zeiken, dat je al voor een paar km's te hard een prent krijgt, heeft heeft het dus mis!!!!
Cookie-instellingen beheren