Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Ook cocaïne ontdekt in haven Vlissingen

Toegevoegd: 06-06-2023, 20.23 uur
Eén van de drugsvondsten.
Eén van de drugsvondsten.
© Foto: Douane
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Naast dat bij een bedrijf in Middelburg een lading drugs werd ontdekt, is dinsdag ook een lading cocaïne ontdekt in de haven van Vlissingen. Dat meldt de douane.


De drugsvondst in Middelburg werd gedaan op een bedrijfsterrein. Ze bleken te zijn verstopt in een container die naar het bedrijfsterrein was gebracht maar waar het bedrijf zelf helemaal niets vanaf wist, zo liet de politie eerder weten.

De douane meldt dat in de haven van Vlissingen ook drugs is gevonden. Het ging om 509 kilo cocaïne. De vondst in Middelburg bedroeg 430 kilo. De totale waarde van de beide hoeveelheden samen bedraagt volgens de douane ruim 70 miljoen euro. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anon (7-6-2023 om 07:48)
@Ad de container is toch echt in Middelburg gevonden.
Vlissinger (7-6-2023 om 06:38)
Het was gisteren nog op het nieuws, dat een groeiend aantal vrachtwagenchauffeurs bedreigd worden door deze op macht geilende kleutersadisten omdat ze hun drugs niet meer op de havens kunnen laten uithalen vanwege de hoge pakkans. Dit heeft als gwvolg dat het hoge tekort van het aantal chauffeurs toeneemt omdat ze van baan veranderen. Dit gegeven zal de economie niet ten goede komen'.
Ad Jonkers (6-6-2023 om 20:28)
In Vlissingen zingen ze nu "Er zijn geen bananen vandaag"!
Cookie-instellingen beheren