Weerbericht:
Zacht en droog najaarsweer, overdag veel zon
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Bus en personenauto beschadigd bij ongeval Middelburg

Toegevoegd: 22-01-2003, 11.50 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]
MIDDELBURG - Vanochtend heeft zich omstreeks 11:00 uur een aanrijding voorgedaan in Middelburg.

Op de kruising Olmenlaan - Berkenlaan namen een bus en een auto tegelijkertijd een bocht. Beiden namen deze iets verkeerd en de bus reed tegen de auto aan.

De linkerkant van de auto is zwaarbeschadigd, de koplamp is kapot, het portier ontzet en verder is de auto flink gedeukt. De bus bracht het er beter van af. Deze had slechts lichte schade aan de linkerkant van de bus. Daar was eveneens de koplamp kapot, ook de bumper werd beschadigd.

Omdat de beide voertuigen de weg grotendeels blokkeerden zijn de voertuigen iets verplaatst zodat het verkeer beter langs de plaats van het ongeval kon. Vanuit busmaatschappij Connexxion is meteen een tweede bus geregeld die het vervoer van de passagiers van de bus 53 overnam.

Ook werd een technisch bedrijf ter plaatse gehaald om de schade te bekijken. De oorzaak van het ongeval was een voorrangsfout van de bestuurder van de personenauto. De bus reed op een voorrangsweg maar de bestuurder van de personenauto verleende geen voorrang aan de lijnbus wat het ongeval als gevolg had.

De politie kwam na de melding ter plaatse met de surveillance wagen 40-20 uit Middelburg.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren