Weerbericht:
Vannacht opklaringen, vanmiddag perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Man (36) overleden na ongeval op A58 bij Rilland

Toegevoegd: 09-01-2003, 13.28 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]
RILLAND - Op de A58 heeft zich dinsdagavond rond 21:15 uur een ongeval voorgedaan. Één persoon raakte hierbij zwaargewond, hij overleed helaas later in het ziekenhuis. De 36-jarige man uit de gemeente Borsele verloor tijdens het inhalen van een andere auto de macht over het stuur.

De brandweer en de ambulancediensten rukten meteen na de melding met groot materieel uit omdat de ter plaatse gekomen politie meldde dat de auto ondersteboven in het water lag en er geen persoon op de kant was en onbekend was of er meerdere inzittenden waren.

Duikers uit Goes en Roosendaal zijn ter plaatse gegaan om het gebied rond de auto af te zoeken naar andere slachtoffers. Diverse eenheden uit de omgeving werden ingezet waaronder de 47-35 uit Goes en de 7294 uit Bergen op Zoom.

De man werd in zorgwekkende toestand overgebracht naar het Dijkzicht ziekenhuis in Rotterdam, waar hij later overleed zoals eerder gemeld.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren