Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Middelbrand frietfabriek McCain 's-Heer Arendskerke

Toegevoegd: 13-06-2023, 13.16 uur
Door: Roland de Jong

'S-HEER ARENDSKERKE - In de frietfabriek van McCain in 's-Heer Arendskerke is dinsdag aan het begin van de middag brand uitgebroken. De brandweer heeft opgeschaald naar middelbrand.


Bij de frietfabriek aan de Oranjeplaatweg is volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) brand uitgebroken in een bakoven. Nadat de brand rond 13.00 uur werd ontdekt, is de brandweer gealarmeerd door een handmelder in te drukken.

Medewerkers waren zelf gestart met de brandbestrijding en bedrijfshulpverleners hadden de overige aanwezigen ontruimd. De brandweer schaalde op naar middelbrand en kwam met drie blusvoertuigen ter plaatse. Volgens de Veiligheidsregio is bij de brand niemand gewond geraakt.

Rond 13.50 uur werd het sein 'brand meester' gegeven door de officier van dienst. Omdat de fabriek vol rook stond hebben de brandweerlieden de fabriek geventileerd. Hierna konden de aanwezige hulpdiensten weer retour naar hun posten.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Emergo (14-6-2023 om 13:55)
@Middelburger Fatsoen moet je doen.
Marian (14-6-2023 om 04:30)
@Middelburger: beestachtige reactie! Blijft nog steeds mijn vraag voor @Zeeuw wat een hond hiermee te maken heeft. En voor jou de opmerking dat jij -als mens- friet niet vreet in het ABN. Tot slot: als jij van mening bent dat dieren meer manieren hebben dan mensen, moet je je mogelijk afvragen of je met de juiste mensen omgaat.
zeeuw (14-6-2023 om 01:00)
we maken ons druk om wat frietjes..... Maar een hond laten lopen op 30 graden + waarbij zijn voetjes verbranden of dood laten gaan in die veel te Hete auto.... hoor je niemand over ! Wees maar blij met je friet en wees lekker bij de hand Als jou leven maar goed is.... Wat kan jou de rest nu schelen ?
Middelburger (14-6-2023 om 00:10)
@Emergo Beesten Eten Mensen Vreten !!! Mens kan veel lerenvan dieren... Mens is het beest ! Dieren zijn eerlijk en puur.
Middelburger (13-6-2023 om 22:42)
@marian, Lees je eerst eens in voordat Je een anders de les leest ! Gaat om een aardappel fabriek Waar geen vlees varkens of dergelijke aan te pas komt. Beetje vreemde reactie. Buitenom dat hebben dieren meer manieren dan de mens Dus wie is dan het beest ?
camiel (13-6-2023 om 20:21)
Nietszeggend filmpje. De oven staat binnen.
Cookie-instellingen beheren