Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Zeelandbrug dicht vanwege ernstig ongeval Zierikzee

Toegevoegd: 21-06-2023, 14.43 uur
Door: Roland de Jong & Reinoud Hiemstra

ZIERIKZEE - Op de Weg naar de Val (N256) bij Zierikzee is woensdagmiddag een ernstig verkeersongeval gebeurd. Vanwege het ongeluk is de Zeelandbrug momenteel afgesloten.


Het ongeluk gebeurde omstreeks 13.50 uur. Volgens de politie is een aanrijding gebeurd waarbij drie voertuigen zijn betrokken en twee personen gewond zijn geraakt. Naast de brandweer en de ambulancedienst werd ook een traumahelikopter opgeroepen.

Zeker één van de bestuurders moest door de brandweer uit het voertuig worden bevrijd. Van de twee gewonden is er één met de traumahelikopter naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht. De andere werd met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.  

De weg is in beide richtingen afgezet en het verkeer wordt omgeleid, zo meldt de politie. Rond 15.20 uur meldde de politie dat de weg nog zeker anderhalf uur afgesloten zou zijn. Dit vanwege nader onderzoek naar de toedracht van het ongeluk.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pieter S (21-6-2023 om 23:33)
@Meg : in de 40 jaar dat ik daar dagelijks rijd nooit gezien , maar wanneer je afstand houdt en je aandacht op de weg houdt is ook dat geen probleem !
Meg (21-6-2023 om 21:20)
Mensen gaan in de betreffende bocht (als ze de brug af komen) en gewoon 80 rijden altijd vol in de remmen zodat ze bijna stil staan. Dat dit een keer fout ging was te verwachten.
Cookie-instellingen beheren