Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Zeelandbrug vermoedelijk nog tot 20.00 uur dicht

Toegevoegd: 21-06-2023, 18.47 uur
De brug blijft naar verwachting tot na 20.00 uur afgesloten.
De brug blijft naar verwachting tot na 20.00 uur afgesloten.
© Foto: Reinoud Hiemstra
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - De Zeelandbrug is momenteel nog altijd dicht na het ernstige ongeluk eerder vandaag. De afsluiting gaat volgens de provincie ook nog wel even duren.


Op de Weg naar de Val (N256), dus niet op de brug zelf, vond rond 13.50 uur een aanrijding plaats waarbij drie voertuigen betrokken waren. Twee personen raakten gewond en er ontstond al snel veel verkeershinder. Vanwege het ongeluk moesten bovendien zowel de Weg naar de Val als de aangrenzende Zeelandbrug afgesloten worden.

Rond 15.20 uur meldde de politie dat de weg nog zeker anderhalf uur afgesloten zou zijn vanwege onderzoek naar de toedracht van de aanrijding. Inmiddels is duidelijk dat de afsluiting nog langer gaat duren. De provincie Zeeland meldde rond 18.35 uur dat het vermoedelijk nog tot na 20.00 uur zal duren voordat de weg weer opengesteld kan worden.

De ingestelde omleidingsroute loopt via de Oosterscheldekering (N57).


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Adam (22-6-2023 om 07:30)
De afhandeling duurt enorm lang, onderzoek en toestemming om te beginnen met opruimen ook nu weer onnodig vertraagd.
Quantum (22-6-2023 om 07:20)
Ik ben hier niet bij geweest dus weet de toedracht niet. Het valt me wel op dat er veel ongelukken gebeuren je leest iedere dag wel een auto in de sloot. Ik heb het idee dat mensen niet meer bezig zijn met autorijden maar met andere dingen. En denk ook dat het drank en drugs probleem in Zeeland groter is dan ze denken. Meer controlles daar op zal al een hoop ongelukken verminderen. Sterkte voor de slachtoffers van dit ongeluk want zoals ik al zei ik weet hier de toedracht niet van mijn opmerking is ook niet perse op dit ongeluk gericht maar in het algemeen.
Harry (22-6-2023 om 01:01)
Jac, je hebt gelijk er gebeuren steeds meer ongelukken in Zeeland. Van de weg afraken tegen een boom, terug sturen uit de berm, onder invloed of niet dat is zeer zorgwekkend. Wellicht het onder invloed zijn, het meeste probleem. Maar weet je het geavanceerd systeem in de auto geeft ook wel een probleem, ik praat uit ervaring, waarop mijn echtgenote mij er op wees telkens als je iets hebt ingesteld hebt wijzig je , je koers (oud zeeman) . Het is zo, of de bediening vanaf het stuur of het scherm plaats is gebeurd, je wijkt een ietwat van de route af..Ergo de vraag zijn al die technische snufjes werkelijk een bijdrage voor de verkeersveiligheid. Dit sluit niet uit dat het onder invloed rijden rijden een steeds groter probleem gaat worden
Jac (21-6-2023 om 20:00)
Ligt het aan mij of gebeuren er steeds meer auto ongelukken in Zeeland de laatste paar jaar. Of is het puur de lokale berichtgeving die de auto-ongelukken nu meer oppakt, en dat het alleen maar zo lijkt dat er meer ongelukken gebeuren?.
Cookie-instellingen beheren