Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij gewapende overval Goes

Toegevoegd: 23-06-2023, 05.02 uur - Update: 23-06-2023, 10.43 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Bij een gewapende overval op een woning in Goes zijn in de nacht van donderdag op vrijdag twee personen gewond geraakt. Dat heeft de politie bekendgemaakt.


De overval vond plaats bij een huis aan de Ravelijn de Grenadier, vlakbij het centrum van de stad. De overval werd rond 03.25 uur gemeld, waarna meteen meerdere politiewagens ter plekke kwamen. Er werd ook een diensthond ingezet. Volgens een politiewoordvoerder was vermoedelijk sprake van drie daders. Twee bewoners zijn gewond geraakt. De ambulancedienst heeft zich over hen ontfermd.

De recherche is een nader onderzoek gestart. De Ravelijn de Grenadier is om deze reden tijdelijk afgezet met linten. Of er bij de overval iets is buitgemaakt, is nog niet bekendgemaakt. Mensen die tips hebben over de zaak kunnen de politie bellen op 112.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ineke (23-6-2023 om 18:57)
Timsalabim dit is echt een domme opmerking. De kloof tussen arm en rijk geeft nog geen reden om te stelen en te mishandelen. Natuurlijk is het vervelend als je geen geld genoeg hebt om te overleven maar beroving en mishandeling zijn niet normaal,. Deze malen een hebben hier waarschijnlijk hard voor gewerkt en kunnen niet de hele wereld in hun eentje redden
Timsalabim (23-6-2023 om 09:52)
Gaat nog veel vaker gebeuren nu de kloof tussen arm en rijk extreem begint toe te nemen, in de USA is het al een tijd zo en in de UK en Frankrijk is de bom ookal gebarsten…. Kwestie van tijd voordst het hier ook gebeurd als het al niet begonnen was
henky (23-6-2023 om 08:45)
Wel dat zijn zeker geen vreemden geweest om dit huis te overvallen ? en in een woonwijk , dus???
Janny (23-6-2023 om 06:32)
Vreselijk! Wij sliepen altijd met ramen en deuren open in de zomer. Tegenwoordig alleen nog het raam op de knip open. We doen ook voor niemand open in de avond. Sterkte voor de slachtoffers.
Cookie-instellingen beheren