Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 66 km

20-Jarige man aangehouden voor steekpartij Terneuzen

Toegevoegd: 23-06-2023, 15.51 uur
Bij het incident raakte een 81-jarige man gewond.
Bij het incident raakte een 81-jarige man gewond.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN – De politie heeft vrijdagmiddag een man aangehouden als verdachte van het steekincident in een winkel aan de Noordstraat. Bij het incident raakte een oudere man gewond.


Er werd omstreeks 10.40 uur melding gemaakt van een steekpartij in de winkel. De politie kwam direct met meerdere eenheden ter plaatse. Zij troffen een 81-jarige man aan. Het bleek te gaan om een winkelmedewerker. Hij bleek gestoken te zijn door een winkeldief.

De politie heeft direct een zoekactie gestart naar de verdachte. Deze werd in de loop van de middag aangehouden. Het gaat om een 20-jarige man uit de gemeente Terneuzen. Hij is aangehouden op basis van diefstal met geweld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (23-6-2023 om 21:13)
Wat een verschrikkelijke stoere vent ben je dan! Ik hoop dat deze dader eens de verkeerde tegen komt en zelf op zo'n laffe manier beroofd wordt want de straf die hij gaat krijgen wordt toch weer niets..... Helaas hebben deze daders niets te vrezen in Nederland, krijgen alle mogelijke kortingen op straffen..... Sterkte voor de getroffen man!
Jac (23-6-2023 om 19:06)
Een twintigjarige die een tachtigjarige steekt?, stoer hoor, je steelt iets en dan ga je nog met een mes steken ook? Gaat weer lekker met de normen en waarden in NL, in wat voor belevingswereld leeft zo'n messenprikker?
Anon (23-6-2023 om 17:30)
Vies smerig pauper volk met hun mesjes, wat ben je dan toch een laffe rat. Hoop dat ze die lange tijd vast zetten. Het zou mooi zijn als ze zulke eikels eens met hun gezicht op het internet plaatsen. Mooie grote database online met al die kansloze koppen er op.
Cookie-instellingen beheren