Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Weiland met hooi in brand in IJzendijke

Toegevoegd: 25-06-2023, 16.29 uur
Door: Eugène Harthoorn

IJZENDIJKE – Een brand heeft een gedeelte van een weiland in IJzendijke in vlammen doen op gaan. De brandweer schaalde op naar een middelbrand.


De brand werd omstreeks 15.25 uur opgemerkt op het weiland aan de Boulevard. Direct werd er een tankautospuit ter plaatse gestuurd. Ook werd er gelijk een waterwagen meegestuurd. Ter plaatse bleek een weiland vol met gemaaid hooi in brand te staan.

De brandweer is met meerdere eenheden bezig geweest om de brand te blussen. De brandweer schaalde omstreeks 15.50 uur op naar een middelbrand. De oorzaak van de brand is nog niet bekend.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
optimist (25-6-2023 om 20:35)
Lijkt me wel heel sterk dat het vuur uit zichzelf ontstaan is. Daar is wel een lucifer of brandende peuk aan te pas gekomen.
Cookie-instellingen beheren