Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 58 km

Persoon aangehouden voor heling op Vlasmarkt Middelburg

Toegevoegd: 01-07-2023, 10.19 uur - Update: 01-07-2023, 10.42 uur
De persoon had verschillende inbrekerswerktuigen bij.
De persoon had verschillende inbrekerswerktuigen bij.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Reinoud Hiemstra

MIDDELBURG - In de nacht van vrijdag op zaterdag werd op de Vlasmarkt in Middelburg een persoon aangehouden vanwege heling. De man was in het bezit van enkele inbrekerswerktuigen.


De man werd door de politie aangehouden omdat hij op een gestolen elektrische fiets reed. Tijdens de aanhouding bleek de man tevens in het bezit te zijn van enkele inbrekerswerktuigen, zo meldt de politie.

De spullen zijn in beslag genomen. De man is ingesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ind (2-7-2023 om 03:16)
Inderdaad @Ad zou zegge zoek eens een normale job zijn er meer dan de resterende werkelozen in heel Nederland momenteel zou er dus niemand hiermee bezig hoeven te houden zal zeker wel een waarschuwing krijgen niet meer doen ey bij tweede keer werkstraf!
Ad Jonkers (1-7-2023 om 12:01)
De echte ouderwetse vakman heeft altijd "zijn eigen gereedschap" bij voor een onverwachte klus......... #sarcasmeknop wijd open#
Cookie-instellingen beheren