Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vlam in de pan bij slagerij Krabbendijke

Toegevoegd: 03-07-2023, 22.53 uur
In de winkel bleek sprake te zijn van een vlam in de pan.
In de winkel bleek sprake te zijn van een vlam in de pan.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

KRABBENDIJKE – Brandweer Krabbendijke is maandagavond ingezet voor een brandje in een slagerij in Krabbendijke. De brandweer schaalde op naar een middelbrand.


De melding van de brand aan de Dorpsstraat kwam omstreeks 21.55 uur binnen bij de meldkamer. Vrijwel direct schaalde de brandweer op naar een middelbrand. Er werden twee brandweerauto’s ter plaatse gestuurd. Toen het eerste blusvoertuig ter plaatse was, bleek dat er sprake was van een vlam in de pan. De andere tankautospuit werd retour gestuurd.

De brandweerlieden hebben de brand gedoofd en vervolgens het pand geventileerd. Tijdens de brandweerinzet was een gedeelte van de Dorpsstraat afgesloten.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren