Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
78 files van totaal 294 km

Mannen beboet na melding verdachte situatie

Toegevoegd: 15-07-2023, 17.22 uur
De inbrekerswerktuigen werden in beslag genomen.
De inbrekerswerktuigen werden in beslag genomen.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

DISHOEK - De politie heeft vanmiddag twee personen beboet nadat zij staande waren gehouden. Dat gebeurde naar aanleiding van meldingen over personen die zich verdacht gedroegen rondom fietsenstallingen op Walcheren.


Politieagenten troffen in Dishoek het voertuig aan dat zou zijn gezien door de getuigen. Bij de controle die volgde, trof de politie diverse inbrekerswerktuigen aan. Deze werden in beslag genomen en voor het voor handen hebben van deze werktuigen werden bekeuringen uitgedeeld. De bestuurder kon geen geldig rijbewijs tonen en kreeg daarvoor een bekeuring. Er werd ook een boete uitgedeeld omdat de verzekering van het voertuig verlopen bleek te zijn.

De passagier had geen identiteitskaart bij zich. Ook dit leverde een boete op. Tot slot bleek de bestuurder van de auto ook nog eens onder invloed van alcohol te verkeren. Hij werd daarom meegenomen naar het politiebureau. De man kreeg een rijverbod opgelegd maar verscheurde dit voor de ogen van de agenten toen hij het bureau wilde verlaten. Hiervoor werd een bekeuring uitgedeeld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jac (16-7-2023 om 13:23)
Voertuig niet in beslag genomen... ?
Ewa (15-7-2023 om 18:43)
Weer van die lui die nie normaal werk willen doen voorhun behoefte
Cookie-instellingen beheren