Weerbericht:
Eerst buien. Overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

School Goes ontruimd na 'bommelding'

Toegevoegd: 24-05-2007, 17.00 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

GOES - Het ROC-schoolgebouw aan de Bessestraat in Goes is donderdagmiddag ontruimd na een 'bommelding'. Volgens een medewerker van de school ging het om een oefening.

Rond 14.55 kwam bij de receptie van de school een telefonische melding binnen van een examenstudent dat hij een bom in het schoolgebouw had geplaatst. Direct werd het pand ontruimd. Ook werden bedrijfshulpverleners opgetrommeld.

De scholieren kregen om 15.30 uur te horen dat zij naar huis mochten. Binnen in de school werd op dat moment in alle hoeken en gaten gezocht naar de 'bom'. Pas tegen 17.00 uur werd het schoolgebouw weer vrijgegeven.

De meeste leerlingen van de school maakten zich overigens niet erg druk om de 'bom'. Velen van hen konden gelijk naar huis. Een enkeling had echter nog spullen in de school liggen en zaten daarom in het zonnetje wachten totdat iedereen weer in het pand mocht.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren