Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 39 km

Tholenaar mishandelt beveiliger in Bergen op Zoom

Toegevoegd: 07-08-2023, 13.54 uur
Tholenaar mishandelt beveiliger in Bergen op Zoom
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

BERGEN OP ZOOM - Een beveiliger is zondagavond in Bergen op Zoom mishandeld door een 37-jarige man uit Tholen. De beveiliger wist zijn belager met behulp van omstanders te overmeesteren.


De Tholenaar werd rond 23.15 uur door de beveiliger aangesproken toen deze zich op een afgesloten terrein aan de Zuid-Oostsingel bevond. Kennelijk had de man geen behoefte aan een gesprek want hij ging er direct te voet vandoor. Hierop zette de beveiliger de achtervolging in. Op de Antwerpseweg belandde het tweetal op de grond en mishandelde de verdachte de beveiliger. "Hij beet en sloeg en probeerde de beveiliger in het gezicht te spugen", zo vertelt de politie.

Omstanders schoten te hulp en de politie werd gewaarschuwd. Toen agenten ter plaatse kwamen, hadden ook zij moeite om de gewelddadige verdachte te overmeesteren. De Tholenaar kon uiteindelijk toch overgebracht worden naar een politiebureau. Het vermoeden bestaat dat de man enkele goederen heeft gestolen van het terrein. Hier wordt verder onderzoek naar gedaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Erik (8-8-2023 om 13:24)
Deze "mislukkeling "de zwaarst mogelijke straf geven en dat 3 keer..... En niet in een " LUXE CEL " maar in een cel met alleen water en een wc.... :(
Cookie-instellingen beheren