Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 46 km

Winkeldieven aangehouden in Oost-Souburg en Sluis

Toegevoegd: 12-08-2023, 10.19 uur
Winkeldieven aangehouden in Oost-Souburg en Sluis
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft vrijdagmiddag in totaal drie personen aangehouden voor winkeldiefstal. Dat gebeurde in Oost-Souburg en in Sluis.


Een 39-jarige man nam volgens de politie in Oost-Souburg voedsel mee zonder af te rekenen. Toen hij rond 17.00 uur werd betrapt, bespuugde hij een supermarktmedewerker. De persoon is aangehouden en wordt op een later tijdstip gehoord.

Twee vrouwelijke tieners namen rond 18.00 uur bij twee verschillende winkels zonder netjes te af te rekenen enkele flesjes parfum mee. Dat deden zij in Sluis. De twee hadden geen identiteitskaart bij zich en zijn eveneens door de politie aangehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marretje (14-8-2023 om 21:00)
Emergo,ik denk dat ji zelf wel weet waar die 85% onder vallen, zo niet val jezelf onder hetzelfde tuig.
annie (14-8-2023 om 13:13)
@marretje; ik vind 39 jaar niet echt meer onder "de jeugd" vallen en deze persoon heeft zich zo te lezen toch heel wat respectlozer gedragen nadat hij betrapt was! En "we" mopperen wel met zn allen op die jeugd, maar als je weinig normen en waarden bent aangeleerd of als voorbeeld hebt gehad... "we" moeten misschien ook zelf eens kijken waar het als opvoeder mis ging.
Emergo (14-8-2023 om 11:37)
@Marretje U kunt ongetwijfeld uitleggen waar die 85% op is gebaseerd of is het zomaar een loze kreet.
Marretje (14-8-2023 om 00:53)
De jeugd van nu , gaat alle perken te boven, hebben schijt aan ,alles, doen wat ze moeten doen , houdie op en gewoon schijt hebben aan iedereen, respect dit woord komt onder die houdie nog niet eens voor , kennen ze niet. Grote bek kan e krijgen
Marretje (13-8-2023 om 20:17)
Het is wangedrag ,maar ruim 85% v d jeugd vertoond jammer genoeg dit wangedrag, en wat is hun straf??? Gaan gewoon lekker verder. Ze zouden de straffen hiet in dit landje maar eens moeten opschroeven, dan alleen een simpel waarschuwin
Een Zeeuw (12-8-2023 om 14:25)
Hopelijk hebben ze deze ouders ook verwittigd van dit wangedrag, dan kunnen ze deze dames ook eens paar weken huisarrest geven!
Cookie-instellingen beheren