Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 23 km

Traumahelikopter ingezet in Bruinisse

Toegevoegd: 12-08-2023, 14.21 uur
Door: Roland de Jong

BRUINISSE - Een traumahelikopter is zaterdag aan het begin van de middag ingezet vanwege een medische noodsituatie in een woning in Bruinisse.


Het Rotterdamse traumateam werd rond 12.35 uur naar een huis aan ‘t Hoefje gestuurd. Ook een ambulance, de politie en een rapid responder van de ambulancedienst gingen ter plekke. De helikopter landde om 12.50 uur op een grasveld tussen de parallelweg van de N59 en de straat waar het incident plaatsvond.

Rond 13.10 uur werd de patiënt met spoed per ambulance afgevoerd. Even later steeg de helikopter ook weer op. Hierna werd in het park iemand onwel. Omstanders ontfermden zich over het slachtoffer totdat de ambulancedienst de zorg voor de vrouw overnam.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren