Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
146 files van totaal 577 km

Ernstig ongeluk Oost Bermweg Kortgene

Toegevoegd: 26-08-2023, 16.26 uur - Update: 26-08-2023, 17.35 uur
Door: Roland de Jong

KORTGENE - Bij een verkeersongeval op de Oost Bermweg bij Kortgene is zaterdagmiddag een wielrenner ernstig gewond geraakt. Dat heeft de politie bekendgemaakt.


Een fietser kwam rond 14.25 uur in botsing met een landbouwvoertuig. Het slachtoffer belandde op het wegdek en liep ernstige verwondingen op. In eerste instantie werd de traumahelikopter uit Nijmegen opgeroepen. Even later was echter ook het Rotterdamse traumateam beschikbaar waarna dit team de melding overnam.

De gewonde fietser is met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. De helikopter is hier later ook naartoe gevlogen. De weg was rond 17.30 uur ter plekke nog altijd afgesloten voor sporenonderzoek.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Poema (27-8-2023 om 19:01)
Ik lees berichten: even aan de kant gaan. Dat valt niet altijd mee want iedereen moet dan wel meewerken/ruimte gunnen ! En een hele makkelijke regel: beschouw landbouwverkeer als werkverkeer dus geef ze voorrang/ruimte. Dat zijn ze tenslotte ook want niemand gaat zo maar een rondje met zijn tractor rijden. Het onderzoek moet uitwijzen wat er precies is gebeurd maar het is wel triest dat iemand om het leven is gekomen.
Wielrenner (27-8-2023 om 14:53)
@Zeeuw met uw opmerking "soms ook niet als bezeten idioten rond" geeft u toe dat het rijgedrag van agrariƫrs geen schoonheidsprijs verdiend. Uw suggestie dat deze wielrenner met zijn gezicht naar beneden heeft gefietst, verklaard wel dat u absoluut geen kennis heeft van het rijden op een racefiets. Was u getuige van het ongeval ? Ik niet. Maar dat de tractor bij het passeren van de renner, deze heeft geraakt zal mij niets verbazen gezien de breedte van het landbouwvoertuig. Denkt u nu werkelijk dat deze renner met zijn hoofd naar beneden vanachter tegen de tractor is gereden ? Om uw eigen woorden te citeren " is het nogal kwalijk om gelijk maar de schuld in de schoenen van de boer de schuiven" in uw betoog gaat de schuld richting renner.
Emergo (27-8-2023 om 12:39)
@VdVocnkMevr Willekes heeft volledig gelijk en daarnaast heeft deze weg niet niet de voornamelijke bestemming landbouw.landbouwers.
Zeeuw (27-8-2023 om 12:31)
@Wielrenner : Ik snap dat je het voor je medefietsers wil opnemen, maar rijden jullie soms ook niet als bezeten idioten rond ? Als het achter de tractor is gebeurd, kan ik me inbeelden dat deze wielrenner ( zoals velen ) met zijn gezicht naar beneden heeft gefietst
VdVonck (27-8-2023 om 09:59)
Triest bericht uiteraard. De opmerking van mevrouw Willekes is wel een schoolvoorbeeld van een verkeerde gedachtegang. Mevrouw is ouder, weigert even te stoppen om af te stappen (dit kan overal). Alles vanwege de 'ondergrond' van de berm? Toch verwacht u wel dat een landbouwvoertuig dat tig keer breder en zwaarder is even vrij baan maakt voor uw fiets. Deze wegen liggen er toch echt voornamelijk voor hen
Wielrenner (27-8-2023 om 09:54)
Kijk eens goed naar de foto's, hoe breed dat landbouwvoertuig is en hoe smal de weg. Daarbij komt dat agrariƫrs onbesuisd hard rijden en aan wielrenners een broertje dood hebben (wie niet ?) De B-wegen liggen nu al vol met slik enz. opruimen ? spoelt wel weg na een regenbui. Diep triest om zo aan je einde te komen, na een stukje fietsen in Zeeland. De uitslag van het onderzoek zal niet gepubliceerd worden, maar ik heb zo m'n gedachten erover. Sterkte voor de nabestaanden van het slachtoffer.
Cookie-instellingen beheren