Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 5 km

Persoon aangehouden voor rijden onder invloed

Toegevoegd: 29-08-2023, 07.58 uur
Persoon aangehouden voor rijden onder invloed
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

BORSSELE - Bij het tolplein van de Westerscheldetunnel in Borssele heeft de politie maandagavond iemand aangehouden voor het rijden onder invloed.


Toen agenten de persoon aan de kant hadden gezet voor een verkeerscontrole, weigerde deze al snel alle medewerking. Desondanks kon worden vastgesteld dat de persoon onder invloed van alcohol had gereden. Hij wilde bovendien geen rijbewijs en identiteitsbewijs tonen.

De verdachte is uiteindelijk met enige dwang overgebracht naar Torentijd, zo meldt de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jo de Koeck (29-8-2023 om 13:52)
Even ontnuchteren in Torentijd, als dat nodig is hoor je niet echt op de weg. Eigenwijs en dronken zorgt voor rare situaties. Er is al genoeg ellende en agressie in het verkeer. Ik werd gisteren uitgescholden door een medelander omdat ik achteruit in een parkeervak reed. Volgens dit figuur moet je dan je alarmlichten aanzetten. Heb hem gewoon uitgelachen... Ging er met piepende banden luid toeterend vandoor in zijn showbak.
Wakker (29-8-2023 om 10:47)
Ad, word toch wakker man, die man is al lang weer vrij gelaten. Hebben ze helemaal geen personeel voor, rijbewijs inleveren en die krijgt ie op korte termijn gewoon terug maar hij zal morgen waarschijnlijk weer in de auto zitten.
Loes (29-8-2023 om 09:30)
Weer een gevaar minder op de weg en nog denken dat hij in zijn recht staat. Man man je vrouw zal trots op je zijn.
Ad Jonkers (29-8-2023 om 08:11)
Geen meewerkend type dit drankorgel! Weigeren om rijbewijs en ID te tonen en ook een test niet toestaan. Wordt een veelvoud aan boetes. Rijbewijs vernietigen. Zit in Torentijd nu te roepen om zoveel onrechtvaardigheid (volgens zijn vertroebelde zienswijze). Weer een wegpiraat minder!
Cookie-instellingen beheren