Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 10 km

Twee agenten gewond bij vechtpartij in Goes

Toegevoegd: 02-09-2023, 12.43 uur
Twee agenten gewond bij vechtpartij in Goes
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Eugène Harthoorn

GOES - Agenten hebben vannacht bij een vechtpartij op de Grote Markt diensthonden in moeten zetten om de rust terug te brengen. Twee agenten raakten gewond.


 Toen agenten rond 04.15 uur op de vechtpartij afkwamen keerde de groep vechtersbazen zich tegen de politie. Deze groep luisterde niet naar aanwijzingen van de politie en gedroegen zich gewelddadig en dreigde verbaal met geweld, zo meldt de politie. Agenten moesten op linie gaan staan en hun wapenstok gebruiken om de rust te herstellen. Ook werden twee diensthonden ingezet die vermoedelijk een aantal keren mensen gebeten hebben.

Twee agenten raakte gewond toen ze aangevallen werden, een 24-jarige man uit Oost-Souburg is aangehouden voor het mishandelen van een van de dienders. Ook een van de diensthonden zou zijn geschopt. Uiteindelijk keerde de rust terug. De twee agenten hebben aangifte van mishandeling, openlijke geweldpleging, belediging en bedreiging gedaan. De politie doet onderzoek naar de zaak en bekijkt daarvoor onder andere camerabeelden uit het uitgaansgebied. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
willem (2-9-2023 om 16:09)
prima gedaan--laat de honden los op dat tuig--hoop dat ze flink gebeten zijn moet vaker gebeuren tot ze leeren luisteren. ook de taser en traangas uit een spuitbusje inzetten. goed gedaan door de agenten en ransel er maar op los--vette kluif voor de honden.
Ad Jonkers (2-9-2023 om 15:59)
Jammer dat de honden de cel niet in mochten, hadden een paar leuke botjes gehad aan dit gajes.
Sara (2-9-2023 om 15:03)
Mooi werk van de politie. De honden hadden van mij goed door mogen bijten. Zullen figuren met drank en drugs in hun lijf mogen van mij zeer hard aangepakt worden. De politie is hier veel te soft! En de jankers krijgen veel te vaak gelijk. @pietje, daar heb je wel gelijk in! Helaas is de privacywetgeving veel te strak en valt of staat daar alles mee.
pietje (2-9-2023 om 14:05)
politie is goed bezig, respect, behalve als je als inwoner een melding maakt van ******, dan hebben we geen tijd etc........
Mijn mening (2-9-2023 om 14:04)
Van mij mag de politie in zo'n situatie gericht schieten of lekker met de tazer spelen. Dit soort gaat het nooit leren en is dus niet meer dan poep onder m'n schoenzolen.
Stink (2-9-2023 om 14:00)
Triest zulke mensen uiteindelijk winnen ze het niet. Hopen op en goede straf mensen denken alle rechten te hebben. Hopelijk hebben ze nog in hun broek gepoept vd alcohol.
Cookie-instellingen beheren