Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politieonderzoek naar woningbrand Baljuwlaan Middelburg

Toegevoegd: 06-09-2023, 11.29 uur
Foto 2 van 12

Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
pappajesse (6-9-2023 om 17:46)
En nou wordt die persoon wel geholpen?????????????????????? klotesamenleving.
Dennis (6-9-2023 om 17:44)
@Jo de Koeck De bewoner is tevens eigenaar van deze woning, dit is een koopwoning en de man hebt heel het huis verbouwd over de loop de jaren, ik denk zelf dan ook dat die het niet zelf heb aangestoken of er moet psychisch iets niet goed zijn gegaan wat altije kan gebeuren bij iemand.
Jo de Koeck (6-9-2023 om 13:07)
Gisteren op TV soortgelijke brandstichting elders in Nederland. Het huis van een ander in brand steken wat zou de woningstichting daar aan doen? Wordt altijd makkelijk geroepen "verzekering" maar dit persoon is het volgens mij niet waard daar te huren, je zal er maar naast wonen als het echt fout gaat. Misschien verhuizen naar een vrijstaande stalen opslagcontainer?
Cookie-instellingen beheren