Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
64 files van totaal 217 km

Sieraden aangetroffen bij huiszoekingen Zeeuws-Vlaanderen

Toegevoegd: 11-09-2023, 18.45 uur
Bij het herkennen van de sieraden kan er contact worden opgenomen met de politie.
Bij het herkennen van de sieraden kan er contact worden opgenomen met de politie.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN -  Bij de doorzoekingen van een aantal woningen in Zeeuws-Vlaanderen zijn diverse gestolen sieraden aangetroffen. De politie is op zoek naar de rechtmatige eigenaren.


De politie heeft drie verdachten aangehouden in verband met meerdere woninginbraken, gepleegd in Zeeuws-Vlaanderen. Bij deze aanhoudingen zijn verschillende woningen doorzocht en diverse sieraden aangetroffen.

Bij het herkennen van de sieraden kan contact op worden genomen met de politie.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ad Jonkers (11-9-2023 om 20:16)
Als verweer zullen de 3 personen - ingefluisterd door hun raadslieden- waarschijnlijk verklaren dat die sieraden door andere mensen daar zijn weggelegd tijdens hun korte afwezigheid. Te hopen is dat de rechtbank daar tijdens de behandeling van deze zaak daar niet in mee gaat. En de 3 straatrovers een aardige celstraf oplegt. Een straf die iets langer duurt dan een korte tijd. Gevaar bestaat dat tijdens die absentie er weer sieraden worden weggelegd. Maar dat komt daarna weer aan de orde. @Michel Begrijpelijk verzoek maar deze schavuiten hebben recht op privacy. Sterker nog, in Nederland bestaat er zelfs een vakbond. "De bond van Wetsovertreders" en dat is absoluut (helaas) de waarheid en geen grap.
Michel (11-9-2023 om 19:19)
kunnen de 3 verdachten ( het zijn geen verdachten, immers zijn de sierraden bij hun aangetroffen) ook met een foto gepubliceerd worden, kunnen we zien wie het zijn.
Cookie-instellingen beheren