Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 15 km

Harde knallen: ruit vernield van Middelburgse woning

Toegevoegd: 15-09-2023, 12.54 uur
Harde knallen: ruit vernield van Middelburgse woning
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij een woning aan de Vreedenburg in Middelburg is donderdagavond een ruit vernield. Er zijn harde knallen gehoord. De politie is een onderzoek gestart en zoekt naar getuigen en camerabeelden.


De politie meldt dat rond 22.00 uur harde knallen werden gehoord en dat een buurtbewoner vervolgens een auto met hoge snelheid zag wegrijden in de richting van de Landluststraat. Ter plekke bleek een ruit van een woning vernield te zijn. De politie is meteen een onderzoek gestart. Bij de woning is sporenonderzoek gedaan. Wat er precies is gebeurd, is echter nog niet duidelijk.

De politie roept de hulp in van buurtbewoners om eventuele (deurbel)camerabeelden te delen die gemaakt zijn tussen 21.30 en 22.00 uur. Hierop is mogelijk de betrokken auto te zien. Ook mensen die iets verdachts hebben gezien tussen de genoemde tijdstippen kunnen bellen met de politie op 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren