Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
56 files van totaal 226 km

Kind ernstig gewond bij ongeluk Sint-Maartensdijk

Toegevoegd: 16-09-2023, 10.46 uur
Door: Roland de Jong

SINT-MAARTENSDIJK - Bij een ongeluk met een landbouwvoertuig is zaterdagochtend in Sint-Maartensdijk een 11-jarige jongen ernstig gewond geraakt.


Het kind zou volgens de politie bekneld zijn komen te zitten toen hij van een landbouwvoertuig viel. Wat er precies is gebeurd, is nog niet duidelijk. Het ongeluk gebeurde op een veld aan de Oudelandseweg, in de buurt van de kruising met de Wiebesweg.

De brandweer kwam ter plaatse om het slachtoffertje te bevrijden. Vanuit Rotterdam kwam een traumahelikopter naar Sint-Maartensdijk. Volgens de politie was de jongen aanspreekbaar. Het traumateam heeft hem naar een ziekenhuis in Rotterdam gebracht. De politie start een nader onderzoek naar de toedracht van het incident. De arbeidsinspectie is in kennis gesteld.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
joke (16-9-2023 om 14:26)
laten we hopen dat dit kind weer snel mag opknappen .sterkte voor de ouders .
mar (16-9-2023 om 13:03)
Sterkte aan alle betrokkenen en hopen dat het allemaal goed komt.
Cookie-instellingen beheren