Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brievenbus uit portiekwoning geblazen Parelplein Middelburg

Toegevoegd: 17-09-2023, 03.50 uur
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – De politie onderzoekt een vernieling aan de Parelplein in Middelburg deze nacht. Er werd een brievenbus uit een portiek geblazen.


De politie kreeg omstreeks 02.00 uur de melding van de vernieling bij een portiekwoning in Dauwendaele. Ter plekke bleek dat er een brievenbus uit een portiekwoning was geblazen. De brievenbus kwam ongeveer 20 meter verderop terecht.

De politie heeft direct meerdere getuigen gehoord en met een hond naar mogelijke sporen gezocht. Daarna is het pand afgezet met politielint. De politie onderzoekt de vernieling.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
job (19-9-2023 om 11:08)
Ach jaap is nog niet gewend aan nieuw nederland.
bram goeree (18-9-2023 om 19:58)
kopieer gedrag vanuit de grote steden daar is het aan de orde van de dag .enkel veel zwaarder straffen gaat helpen daar en ook hier .de strafjes die ze nu krijgen zijn een lachertje .maar ja dat is het rech systeem tegenwoordig he .leuk voor de agenten
IND (17-9-2023 om 18:06)
Klopt inderdaad @Edjetee overal zitten van zo'n kans-parels zelfs op het parelplein in pauperdaele
Edjetee (17-9-2023 om 17:26)
@Jaap, wat bedoel je nu precies met “de bezem er door heen”? Dat is weer zo'n algemene kreet, die aangeeft dat je het eigenlijk ook niet weet. Door heel Middelburg gebeurt wel eens wat. Je moet eens wennen aan het feit, dat het nooit meer wordt als vroeger.
Jaap (17-9-2023 om 10:57)
Wanneer gaat de bezem eens door deze rot wijk, het is een eeuwigdurende schande voor Middelburg en voor de mensen die er veilig willen wonen. Graag eens daadkracht i.p.v. het eeuwige sukkelbeleid van pappen en nathouden, gesprekken voeren enz.
Cookie-instellingen beheren