Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Celstraf vanwege steekpartij in Terneuzen

Toegevoegd: 20-09-2023, 16.08 uur
De steekpartij vond op 3 maart plaats.
De steekpartij vond op 3 maart plaats.
© Foto: Reinoud Hiemstra
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft woensdag de 43-jarige B. V. uit  Terneuzen veroordeeld tot vijftien maanden cel waarvan vijf voorwaardelijk. Ook krijgt hij toezicht door de reclassering en moet hij 3.754 euro schadevergoeding betalen.


V. werd ervan verdacht begin op 3 maart een toen 49-jarige plaatsgenoot onder andere met een mes te hebben gestoken in de Terneuzense Larixstraat. Dat gebeurde in de woning van het slachtoffer. Beide mannen waren onder invloed. Ook werd in een tas van V. 750 gram amfetamine aangetroffen. Een week eerder gaf V. een vriendin van hem een pak slaag.

V. zei zich van de meeste incidenten zich weinig tot niets meer te kunnen herinneren. Er was dertig maanden cel, waarvan tien voorwaardelijk en toezicht door de reclassering geëist.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Epic Fail (21-9-2023 om 08:30)
Je kind zal maar rechter of advocaat zijn, je moet er toch niet aan denken.
Buurtgenoot (20-9-2023 om 20:06)
Wat een belachelijke uitspraak, en belabberde schadevergoeding De dader heeft veel meer op zijn geweten en nu doen of hij zich niets kan herinneren en zijn leven zal gaan beteren , wat een rechtspraak !!hoeveel kansen krijgt deze dader , of moet er in de toekomst nog meer slachtoffers vallen Deze kerel hoort achter de tralies en zeker meer dan die 10 mnd. Mag toch hopen dat deze kerel niet meer in Terneuzen te zien is. Komt niet goed!!
Ad Jonkers (20-9-2023 om 17:21)
Eis; 30 maanden. Uitspraak; 15 maanden waarvan 10 nog voorwaardelijk ook.....Plus toezicht (!) van de reclassering en een schadevergoeding. Gemakkelijk om te zeggen dat jezelf niets meer kunt herinneren. Wat een belachelijke straf! Hopelijk olgt hoger beroep door het OM!
Cookie-instellingen beheren