Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Steekpartij in woning Larixstraat Terneuzen

Toegevoegd: 03-03-2023, 09.20 uur - Update: 03-03-2023, 13.02 uur
Eén persoon moest worden behandeld door het ambulancepersoneel.
Eén persoon moest worden behandeld door het ambulancepersoneel.
© Foto: Reinoud Hiemstra
Door: Reinoud Hiemstra

TERNEUZEN - In een woning aan de Larixstraat in Terneuzen is in de nacht van donderdag op vrijdag één persoon gewond geraakt bij een steekpartij. De woning werd afgesloten voor onderzoek.


Omstreeks 03.45 uur kwam bij de meldkamer melding binnen van een mogelijke steekpartij in een woning. Ter plekke werd de bewoner gewond aangetroffen. "De 49-jarige man uit Terneuzen werd door het toegesnelde ambulancepersoneel behandeld. De man was moeilijk aanspreek en mogelijk onder invloed van alcohol", aldus een woordvoerder van de politie. 

Een 42- jarige bewoner uit dezelfde straat werd aangehouden. Hij is ingesloten. De woning waarin het gewonde slachtoffer werd aangetroffen, is door de politie verzegeld voor verder onderzoek. Wat de aanleiding van de steekpartij was, is nog niet bekend. Het slachtoffer lijkt niet levensbedreigend gewond te zijn geraakt, zo meldt de politie.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren