Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Man ernstig mishandeld bij verkeersruzie Zaamslag

Toegevoegd: 06-10-2023, 21.19 uur
Man ernstig mishandeld bij verkeersruzie Zaamslag
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

ZAAMSLAG - Na een verkeersconflict in Zaamslag is vrijdagavond iemand ernstig mishandeld. Dat heeft de politie bekendgemaakt. De dader is vooralsnog niet achterhaald.


Volgens de politie vond de mishandeling tussen 18.30 en 19.00 uur plaats op de Terneuzensestraat (N290). Een man zou het slachtoffer hier meerdere keren hebben geslagen na een verkeersruzie. "Deze man is daarna in het gezelschap van een vrouw weggereden in een zilverkleurige auto", zo laat de politie weten.

De politie zoekt getuigen. Zij kunnen zich melden via het telefoonnummer 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ikke (7-10-2023 om 14:51)
@Smeerkees Klopt maar het maakt geen reet uit wat er aan is voorafgegaan. Je hebt je fikken thuis te houden en van een ander af te blijven klaar.
Jaap (7-10-2023 om 09:57)
Dit soort tuig met wortel en tak uitroeien, laat ze hem opsporen en hem een koekje van eigen deeg geven, ik zou er graag bij zijn. Zeeland vervuilt met de dag meer, grote schoonmaak in onze provincie zou niet verkeerd zijn.
Drica (6-10-2023 om 23:49)
Ik hoop dat het goed komt met het slachtoffer. Ik moest met1 denken aan Peter Post (God hebbe zijn ziel) Ze lijken daar heet gebakerd.
Smeerkees (6-10-2023 om 21:28)
en wat is hier aan vooraf gegaan? keur het niet goed, maar meestal in dit soort gevallen is er wel een aanleiding voor. sterkte met het herstel.
Cookie-instellingen beheren