Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
21 files van totaal 75 km

Verdachte mishandeling Zaamslag meldt zichzelf

Toegevoegd: 07-10-2023, 10.24 uur
Verdachte mishandeling Zaamslag meldt zichzelf
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

ZAAMSLAG - De persoon die vrijdagavond in Zaamslag iemand ernstig zou hebben mishandeld na een verkeersruzie, heeft zich bij de politie gemeld. Dat heeft de politie bekendgemaakt.


Een man werd vrijdagavond tussen 18.30 en 19.30 uur meerdere keren geslagen nadat op de Terneuzensestraat (N290) een verkeersconflict was ontstaan. De dader ging er na de mishandeling in het gezelschap van een vrouw vandoor, zo meldde de politie eerder.

Vanochtend meldde de gezochte persoon zich bij de politie. Een woordvoerder laat weten dat de man zelf ook aangifte heeft gedaan. "Wij onderzoeken wat er gebeurd is. De man is niet aangehouden", aldus de politie. Het slachtoffer van de mishandeling werd overgebracht naar een ziekenhuis om verder onderzocht en behandeld te worden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Een Zeeuw (7-10-2023 om 21:55)
Word toch niks mee gedaan, hooguit een waarschuwing...niet meer doen ey jongen...als je naar politie buro Terneuzen gaat is niemand aanwezig op zaterdag avond nog bel je 09008844 krijg je na 10min nog niemand aan de lijn waakzaam&dienstbaar ls ver naar te zoeke
een Moeder (7-10-2023 om 18:16)
Het word steeds gezelleger op straat .Als iemand in deweg loop Pats wegwezen .
Cookie-instellingen beheren