Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Persoon mishandeld Troelstraweg Vlissingen

Toegevoegd: 28-10-2023, 10.53 uur
Persoon mishandeld Troelstraweg Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN – Een persoon is vrijdagavond in Vlissingen mishandeld door een zevental personen. De politie zoekt getuigen.


Volgens de politie werd omstreeks 20.00 uur het slachtoffer door ongeveer zeven personen belaagd en mishandeld. Dit incident heeft plaatsgevonden op de Troelstraweg ter hoogte van de fietsenwinkel.

De politie is op zoek naar mogelijke getuigen. Zij kunnen zich melden bij de politie via de algemene nummers.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan de filatroop (28-10-2023 om 18:38)
Schavuiten!! 7 stuks
een Moeder (28-10-2023 om 12:50)
Bah misselyk makend idee . 7 personen tegen 1. Jullie moeten jullie diep schamen .
Ad Jonkers (28-10-2023 om 12:13)
Dat zijn natuurlijk " echte helden". Met 7 tegen 1. Wat ook de aanleiding geweest zou kunnen zijn; opsporen en flink straffen!
Thijs (28-10-2023 om 12:11)
7 tegen 1? Dan weet je eigenlijk al dat je met de gebruikelijke lafbekken te maken hebt, maar daar mag je niets over zeggen natuurlijk! Straks zijn die lafbekken nog gekwetst en moet er weer een subsidieclubje in actie komen om van de daders slachtoffers te maken. Het ontbreken van een signalement zegt ook al meer dan voldoende.
Vlissinger (28-10-2023 om 11:51)
Wat een helden (oftewel losers) dat ze samen een slachtoffer uitzoeken om die eens ff flink te grazen te nemen voor eigen plezier. Hoe laag kun je zinken in zieligheid dat je dit soort dingen moet gaan doen om (heel tijdelijk) nog een beetje plezier in je leven te kunnen ervaren? Dan ben je gewoon rijp voor het gesticht. Van mij mogen dit soort narcisten kneusjes stuk voor stuk TBS krijgen. Gedwongen heropvoeding want mannen zijn het verre van. De zwakke bange jaknikkende meelopertjes die er ongetwijfeld bij zaten zouden eens moeten nagaan of ze nu wel of geen mens zijn en of ze nog wel in staat zijn om voor zichzelf te denken en om nee te durven zeggen tegen de narcist ipv bang mee te doen. Dump dit soort gestoorde narcisten uit je leven!
Cookie-instellingen beheren