Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 23 km

Verdachte steekpartij Goes is 42-jarige man

Toegevoegd: 31-10-2023, 20.10 uur
Door: Roland de Jong

GOES - De verdachte van de steekpartij dinsdag aan het einde van de middag in Goes is een 42-jarige man uit die plaats. Dat heeft de politie bekendgemaakt.


Het slachtoffer, een 49-jarige man uit Goes, raakte rond 16.55 uur gewond in een flatwoning aan de Bongerd. Terwijl de ambulancedienst zich over de gewonde man ontfermde, werd de 42-jarige man als verdachte aangemerkt. Hij werd door agenten aangehouden en weggebracht in een politiewagen.

De gewonde Goesenaar is met spoed per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Medewerkers van de Forensische Opsporing hebben een sporenonderzoek ingesteld. Rechercheurs onderzoeken de toedracht van het incident, zo heeft de politie laten weten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jo de Koeck (1-11-2023 om 17:12)
Steken, steken en nog eens steken in Nederland, sinds de invoering van de zogenaamde softdrugs is het aantal steekpartijen onrustbarend toegenomen. En de heren rechters? Nou die interesseert het niet, boontje komt om zijn loontje. Jarenlange straffen, bij overlijden levenslang, opruimen dat tuig, mist niemand iets aan.
Cookie-instellingen beheren