Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Hardleerse bestuurder moet auto afgeven in Vlissingen

Toegevoegd: 16-11-2023, 17.21 uur
Hardleerse bestuurder moet auto afgeven in Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN – De politie heeft vanmiddag in Vlissingen een personenauto in beslag genomen nadat de bestuurder in overtreding was.


Meerdere eenheden van basisteam Walcheren hielden in de loop van de middag de bestuurder staande langs de Oude Veerhavenweg in Vlissingen. Bij controle bleek dat de bestuurder rondreed met een ingevorderd rijbewijs.

De politie vanwege het feit dat dit niet de eerste keer was dat de bestuurder hierop betrapt was, de auto in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (17-11-2023 om 12:38)
dat kan dus allemaal in Nederland .rechters word eens wakker en deel straffen uit die afschrikken zodat zulke idioten het wel laten om dit te doen .geen geldig rijbewijs ,dus niet verzekerd .probeer daar maar een schade vergoeding van te krijgen wanneer er iets gebeurd
Loes (17-11-2023 om 07:46)
Daar word te lang mee gewacht, zulke rijden te lang door en een gevaar voor andere weggebruikers.
Ad Jonkers (16-11-2023 om 19:35)
En een hele zware sanctie daarop. Een geldboete van 2.500 euro minimaal!
Cookie-instellingen beheren