Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zware mishandeling in centrum Vlissingen

Toegevoegd: 17-11-2023, 13.43 uur
Zware mishandeling in centrum Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In het centrum van Vlissingen is zondag 5 november iemand het slachtoffer geworden van een zware mishandeling. De politie heeft dat vandaag pas bekend gemaakt, nu wordt gezocht naar getuigen.


De mishandeling vond rond 16.30 uur plaats op de Schutterijstraat, nabij de Lange Zelke. Volgens de politie was het slachtoffer een 20-jarige Vlissinger. Hij zou op straat zijn mishandeld door twee andere mannen die uit een zilverkleurige auto kwamen.

De politie is op zoek naar eventuele getuigen. Mensen die iets van de mishandeling gezien hebben, kunnen hun tips doorgeven via het algemene telefoonnummer van de politie: 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
cees (17-11-2023 om 22:07)
Signalementen graag. Zo wordt het lastig zoeken.
Jan uit Vlissingen (17-11-2023 om 20:27)
@Jaap, dit heeft totaal niets met zogenaamd falend beleid en handhaving te maken maar met het beleid dat Provinciaal is afgesproken dat ongeregeld tuig plus familie vanuit de provincie in Vlissingen word gehuisvest en ja daar zit wel eens wat ongeregeld bij.
Jaap (17-11-2023 om 14:32)
Vlissingen: het Rotterdam van Zeeland, proficiat, het gevolg van tientallen jaren falend beleid en handhaving, ga vooral zo door.
Cookie-instellingen beheren