Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Omstanders hielden verdachte steekpartij in bedwang

Toegevoegd: 18-11-2023, 09.00 uur
De verdachte werd door de politie aangehouden en meegenomen.
De verdachte werd door de politie aangehouden en meegenomen.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

OVEZANDE - De verdachte die vannacht werd aangehouden na een steekincident in Ovezande, werd door omstanders in bedwang gehouden totdat de politie arriveerde. Dat heeft de politie vanochtend bekendgemaakt.


In een woning aan de Burgemeester Andriessenstraat werd rond 23.50 uur een 40-jarige vrouw gestoken in haar buik. Toen agenten aankwamen bij het huis zagen ze dat de verdachte in de keuken in bedwang werd gehouden door twee aanwezige mannen. Ook meldde het slachtoffer zich. Ze had een steekwond, maar leek niet levensbedreigend gewond.

Een 43-jarige man met onbekende woonplaats werd ter plekke aangehouden. Hij wordt verdacht van zware mishandeling. Omdat de verdachte niet goed Nederlands sprak, werd een tolk ingeschakeld. De verdachte is naar Torentijd in Middelburg gebracht. Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.

De politie doet nog nader onderzoek naar wat er precies is gebeurd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Willem (18-11-2023 om 22:48)
Nederlands spreken ze niet, maar steken is geen probleem. Het wordt ook tijd dat de mensen beseffen met wie ze allemaal omgaan. Deze persoon retour afzender, hebben we hier alleen maar ellende van.
cees (18-11-2023 om 15:45)
man met onbekende woonplaats, die slecht Nederlands spreekt op de dag dat Siterklaas aankomt. Had hij een jute zak bij zich??
Ad Jonkers (18-11-2023 om 11:53)
Welgemeende complimenten aan de omstanders.
Cookie-instellingen beheren