Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 9 km

Jongen opgepakt in hotel na mishandelen agent

Toegevoegd: 19-11-2023, 10.29 uur
Jongen opgepakt in hotel na mishandelen agent
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In een hotel in Middelburg heeft de politie zaterdagmiddag een 17-jarige jongen aangehouden omdat hij eerder deze week een agent zou hebben mishandeld.


De agent zag donderdagmiddag in Terneuzen een automobilist asociaal rijgedrag vertonen. Dit gebeurde op een parkeerplaats/grasveld aan de Scheldeboulevard. De agent, die in burger was en niet in dienst was, besloot de bestuurder aan te spreken. Hij maakte zich kenbaar als agent en legitimeerde zich. Daar was de jongeman kennelijk niet van onder de indruk.

"De bestuurder gedroeg zich recalcitrant en ook de verdachte, die in een andere auto reed, begon zich er mee te bemoeien. Hij liep naar de agent toe en gaf op een zeker moment een kopstoot waarna zowel de bestuurder als verdachte er met hun auto’s vandoor gingen", zo laat de politie vanochtend weten.

Dankzij getuigen kon de politie de identiteit van de verdachte achterhalen. Hij werd rond 13.30 uur op last van de officier van justitie buiten heterdaad aangehouden in een Middelburgs hotel. Hij is ingesloten voor verder onderzoek. De agent heeft aangifte gedaan van mishandeling.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ad Jonkers (19-11-2023 om 11:23)
17 jaar.........Zal ongetwijfeld een modelburger worden als hij volwassen is! #sarcasmeknop wijd open#
p (19-11-2023 om 10:54)
17 jaar en alleen in auto??
Cookie-instellingen beheren