Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Explosief in achtertuin gegooid, woning beschadigd

Toegevoegd: 19-11-2023, 11.26 uur
Explosief in achtertuin gegooid, woning beschadigd
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een woning aan de Roozenburglaan in Middelburg is zaterdagavond beschadigd geraakt toen een explosief ontplofte in de achtertuin ontplofte. Dat heeft de politie zojuist bekendgemaakt.


De hulpdiensten werden rond 20.55 uur gealarmeerd voor het incident. Ter plaatse bleek de achterzijde van het huis flink beschadigd te zijn geraakt. Er raakte niemand gewond. De bewoners hebben aangifte gedaan.

De recherche doet onderzoek. De politie vraagt getuigen zich te melden. Dat kan via 0900-8844 of door het invullen van een tipformulier op de website van de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jac (19-11-2023 om 11:51)
Explosief of van dat hele super zware vuurwerk? Als ze hier nu in Middelburg ook al met bomen en granaten gaan gooien is er alweer een nieuw diepte punt bereikt. Het word er allemaal niet beter op, zelfs hier in het "verre" Zeeland, zucht..........
Cookie-instellingen beheren