Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politieagent mishandeld bij zorgverlening in Tholen

Toegevoegd: 26-11-2023, 19.58 uur
Politieagent mishandeld bij zorgverlening in Tholen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

THOLEN - Een politieagent is zaterdagavond mishandeld bij een zorgmelding in Tholen. De verdachte en tevens patiënt is aangehouden.


Politieagenten verleenden zaterdagavond rond 18.00 uur in Tholen hulp aan ambulancepersoneel. De hulpdiensten waren naar een adres in Tholen gekomen, omdat het niet goed ging met een 22-jarige man uit Halsteren. De man had medische zorg nodig en moest daarvoor naar een ziekenhuis, maar werkte volgens de politie niet mee. ‘Hij reageerde agressief en schold de hulpverleners uit’. Hij moest uiteindelijk geboeid naar de ambulance worden gebracht. Toen de man eenmaal in de ambulance lag, schopte hij een politieagent. Die reageerde daar in eerste instantie niet op, omdat hij het belangrijk vond dat de man medische zorg kreeg.

Enkele uren later kreeg de politie het verzoek om met spoed naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom te komen. De 22-jarige man was opnieuw door het lint gegaan en had onder andere beveiligingspersoneel aangevallen. Hij bleef zich agressief gedragen en sloeg hierbij een politieagent. Daarop is hij aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. De agent heeft aangifte van mishandeling gedaan. De verdachte is in verzekering gesteld en zit nog vast.

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren