Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Slachtoffer (50) steekpartij A58 Kapelle komt uit Frankrijk

Toegevoegd: 26-11-2023, 20.04 uur
De gewonde man vroeg bij het Jufferswegje om hulp.
De gewonde man vroeg bij het Jufferswegje om hulp.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

KAPELLE – De man die zondagmiddag gewond raakte bij een steekincident op de A58 bij Kapelle is een 50-jarige man uit Frankrijk. De politie heeft nog geen verdachte aangehouden.


Volgens de politie heeft de man vermoedelijk in een auto op de A58 ruzie gekregen met een bekende van hem. Het zou gaan om een nog onbekende vrouw. Die ruzie is uitgemond in een steekpartij. Toen de auto waarin de twee zaten op de vluchtstrook tot stilstand kwam, wist de gewonde man de auto te verlaten. Hij is naar het Juffersweegje gelopen waar hij een omstander om hulp heeft gevraagd. Hierop is door de omstander hulp ingeschakeld.

De gewonde man is ter behandeling naar het ziekenhuis gebracht. De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht van het geweldsincident en naar de verdachte. Er zijn nog geen verdachten aangehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren