Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaargewonde na mishandeling in Hulst

Toegevoegd: 28-11-2023, 18.36 uur
Zwaargewonde na mishandeling in Hulst
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

HULST - Dit weekeinde is in het centrum van Hulst iemand zwaargewond geraakt bij een mishandeling. Dat heeft de politie vanavond bekendgemaakt.


De openlijke geweldpleging vond volgens de politie plaats in de nacht van vrijdag op zaterdag. De mishandeling gebeurde rond 02.00 uur. “Het slachtoffer is in het ziekenhuis behandeld aan zwaar lichamelijk letsel”, zo laat de politie weten. Wat er precies is gebeurd, is niet duidelijk.

Volgens de politie waren bij de mishandeling meerdere personen betrokken. “Naar aanleiding van camerabeelden en onderzoek zijn verdachten geidentificeerd”, zo laat de politie weten. De politie roept de daders op zichzelf te melden. “Kies je ervoor om dit niet te doen, dan word je op korte termijn aangehouden”, zo waarschuwt de politie.

De politie is op zoek naar getuigen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
klaar (29-11-2023 om 18:18)
DE Overkant?????
Drica (29-11-2023 om 15:38)
@Bennie: jij hebt nu ook al inzicht in de getuigenverhoren? Als braverik moest je dit op de juiste plek melden dan was je waardevol.
Emergo (29-11-2023 om 13:54)
Bennie Nu weet jij het kennelijk ook, dus ....
Bennie (28-11-2023 om 21:05)
Afgelopen zondag ging ik een bakje koffie drinken op het terras bij een café op de markt. Er zet een groepje van 5 jong dames .Een van die dames werkt daar in de bediening. Ze wisten er alle 5 van af en waren er druk over aan het praten. het was die en die en heel veel bloed enz,,,,, maar wel te laf om een getuigenis af te leggen.
Cookie-instellingen beheren