Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 46 km

A58 afgesloten na aanrijding bij Goes

Toegevoegd: 30-11-2023, 08.44 uur - Update: 30-11-2023, 11.05 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Vanwege een aanrijding op de A58 ter hoogte van Goes is de rijbaan richting Vlissingen vanochtend enige tijd volledig afgesloten geweest. Inmiddels komt het verkeer weer enigszins op gang maart er staat nog wel een flinke file.


Er is sprake van een kop-staartbotsing tussen zeker drie personenauto's. Het ongeluk gebeurde rond 08.30 uur in de buurt van afslag Goes-Zuid (35). Meerdere politie-eenheden, de brandweer en zeker twee ambulances kwamen ter plekke. Voor zover bekend hoefde er echter niemand naar het ziekenhuis te worden gebracht. Wel moesten drie voertuigen worden getakeld.

Vanwege het ongeluk werd de rijbaan richting Vlissingen tijdelijk volledig afgesloten. Rond 09.00 uur kon één rijstrook worden vrijgegeven. Een half uur later waren alle auto's getakeld. Wel moest er toen het wegdek nog worden gereinigd. Volgens Rijkswaterstaat stond er rond 09.30 uur echter nog altijd een file van ruim vijf kilometer. Deze zorgde toen voor een vertraging van meer dan een half uur, aldus de verkeersdienst.

Rijkswaterstaat waarschuwt overigens dat het zicht door dichte mist beperkt is. Rekening moet worden gehouden met een zicht van 50 tot 200 meter. Of het ongeluk op de A58 ook kwam door de mist, is niet duidelijk.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bart (30-11-2023 om 10:37)
Ja, dit was wachten tot het een keer ging gebeuren. Ik moet die afslag ook iedere dag hebben, maar het stroomt niet door op de rotonde, waardoor de mensen die van richting Bergen op Zoom komen op de snelweg al aan kunnen sluiten in de file bij de afrit. Al vaak bijna mis zien gaan. Normaal zie je nog enigszins dat er een rij tot op de snelweg (stil)staat, maar ik gok dat dat in de mist nu niet te zien was. @gemeenteGoes en @rijkswaterstaat doe hier wat aan. Nu lijkt het gelukkig alleen blikschade, maar dit gaat een keer goed fout als er bijvoorbeeld een vrachtwagen achterop knalt. Ik vertrek tegenwoordig eerder, zodat ik veel te vroeg op m'n werk ben, maar wel heel aan kom.
Loes (30-11-2023 om 09:29)
Sommige vonden waarschuwen niet nodig maar dit is waarom er gewaarschuwd word.
r (30-11-2023 om 09:23)
Ik begrijp niet wat afstandhouden en een klein beetje langzamer rijden nu voor moeite kost. De weg zit vol met ikkke ikke rijders geef eens iemand voorrang laat iemand er tussen en doe normaal.
Cookie-instellingen beheren