Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote uitslaande brand verwoest loodsen Axel

Toegevoegd: 06-12-2023, 07.23 uur - Update: 06-12-2023, 07.36 uur
Door: Roland de Jong

AXEL - Op het terrein van een agrarisch bedrijf aan de Beoostenblijsestraat in Axel is woensdagochtend een grote brand uitgebroken. Twee loodsen staan in lichterlaaie.


Al snel nadat de brand rond 06.00 uur werd ontdekt, was duidelijk dat twee loodsen in brand stonden en dat een derde schuur en een woonhuis in de buurt gevaar liepen. Om die reden werd door de brandweer verder opgeschaald.

Volgens de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) liggen de loodsen waarin de brand woedt vol met stro. Op dit moment wordt geprobeerd overslag naar de derde loods en de woning te voorkomen.

Voor het bestrijden van de brand zijn meerdere blusvoertuigen, een hoogwerker en een waterwagen opgeroepen. "Omdat we verwachten dat deze inzet lang zal gaan duren, hebben we ook logistieke verzorging opgeroepen", zo laat de VRZ weten.

Later meer


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren