Weerbericht:
Perioden met zon en op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Schapen doodgebeten Zeedijk Zierikzee

Toegevoegd: 19-06-2007, 15.28 uur
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - In Zierikzee zijn tussen maandag en dinsdagochtend 11.00 uur twee schapen doodgebeten. Drie anderen raakten gewond.

De dieren liepen over de Zeedijk aan de Havenweg. De eigenaar van de schapen trof de dieren rond 11.00 uur aan nadat hij was gewaarschuwd door voorbijgangers. Eén schaap had zware verwondingen. Dit dier moest worden afgemaakt.  Twee andere schapen waren gewond aan de poten. Mogelijk zijn enkele andere schapen in paniek het water in gerend en verdronken.

De beesten zijn volgens de politie vermoedelijk aangevallen door een hond. De politie zoekt getuigen. Ook is men op zoek naar mensen die meer weten over de hond en zijn eigenaar.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren