Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 3 km
-->

Vlissinger (33) gewond na schietincident Nieuwjaarsnacht

Toegevoegd: 01-01-2024, 12.54 uur
Vlissinger (33) gewond na schietincident Nieuwjaarsnacht
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN -  De politie is een onderzoek gestart naar een schietincident in de omgeving van de Bloemenlaan in Vlissingen. Bij het incident raakte aan het einde van de nacht een Vlissinger gewond.


Volgens een woordvoerder van de politie belde rond half 6 Nieuwjaarsmorgen een 33-jarige man uit Vlissingen aan bij een woning in de omgeving van de Jan Vermeerlaan. Hij vroeg of de bewoners hem konden helpen. Direct werden de hulpdiensten gealarmeerd. Meerdere eenheden van de politie en een ambulance kwamen ter plaatse.

Na medisch onderzoek is de man gewond naar het ziekenhuis gebracht. Gaandeweg het gesprek met de gewonde man, bleek dat hij het slachtoffer was geworden van een schietincident. Daarom is de recherche een onderzoek gestart en heeft in de vroegte van deze morgen al een buurtonderzoek gehouden in de omgeving van de Bloemenlaan, Jan Vermeerlaan en de Hogeweg.

De politie is naarstig op zoek naar getuigen die mogelijk beelden hebben van dit geweldsincident. Zij kunnen zich melden via de bekende nummers van de politie.

-->

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
kees (1-1-2024 om 14:52)
De politie zoekt getuige. Dan is een signalement wel handig.
Ad Jonkers (1-1-2024 om 13:22)
En dat is serieus incident nummer 1 voor het nieuwe jaar! Een veeg teken, de samenleving kent heel veel figuren met een kort lontje- of beter gezegd- geen lontje.
Cookie-instellingen beheren