Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto getakeld na verkeersongeluk bij Hoek

Toegevoegd: 08-01-2024, 17.54 uur
De auto is getakeld door Kuzee. De auto is getakeld door Kuzee.
De auto is getakeld door Kuzee.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

HOEK - Een personenauto is maandagmiddag getakeld na een (voor zover bekend) eenzijdig verkeersongeluk bij de Hoofdweg (N61) tussen Hoek en De Braakman.


Een Fiat Panda raakte door onbekende oorzaak van de weg. Dat gebeurde ter hoogte van de Hasjesstraat. Het voertuig kwam tot stilstand bij de sloot langs de parallelweg. De hulpdiensten gingen aanvankelijk uit van een ongeval met letsel maar voor zover bekend raakte er niemand gewond.

Bergingsbedrijf Kuzee kwam ter plekke om de auto te takelen. Het verkeer op de N61 ondervond geen hinder van het ongeval.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R van O (10-1-2024 om 10:23)
Hier is het toevallig een parallelweg naar nergens op een paar landelijke woningen en bedrijven na. Rondrijden is dan wel weer een beste afstand en voor zwaar verkeer smalle wegen. Ik denk meer aan het tijdelijk afsluiten en beveiligen van de hulpdienst/afsleepservice. Met name voor de weggebruikers die de kortste/snelste weg van A naar B reizen en alles wat dat in de weg staat als hun persoonlijk ongemak ervaren.
Balast (9-1-2024 om 16:50)
@Wis; dat doet RWS graag , weg afsluiten al is het niet perse nodig.
Wis (8-1-2024 om 18:22)
Dat staat netjes, goed beveiligd. Duidelijk waar ik heen moest rijden.
Cookie-instellingen beheren