Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 13 km

Politie: Betrokkenen schietpartij Sirjansland mogelijk bekenden van elkaar

Toegevoegd: 10-01-2024, 19.40 uur
De politie denkt te weten wie de schutter is.
De politie denkt te weten wie de schutter is.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

SIRJANSLAND – De politie is nog steeds op zoek naar de man die betrokken was bij het schietincident in Sirjansland. Bij de schietpartij raakte een man gewond.


De politie kreeg destijds rond 00.00 uur de melding van een schietpartij. Ter plaatse bleek dat er een man was neergeschoten door een andere man. De verdachte zou zich mogelijk hebben verschanst in de woning. Hierop is een arrestatieteam ter plaatse gekomen om de woning en enkele panden te doorzoeken. De verdachte bleek echter al gevlogen te zijn.

De politie denkt dat te weten wie de man is en denkt dat de beide mannen bekenden zijn van elkaar. De verdachte is echter nog niet gepakt. Getuigen kunnen zich melden bij de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren