Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 25 km

Duitser belandt in sloot de Munte Oostburg

Toegevoegd: 11-01-2024, 23.21 uur
Door: Eugène Harthoorn

OOSTBURG – Bij een eenzijdig ongeval in de polder bij Oostburg is donderdagavond een Duitser met de schrik vrijgekomen. Hij belandde met zijn auto in een sloot.


De hulpdiensten werden omstreeks 21.35 uur opgeroepen voor het eenzijdige ongeval ter hoogte van de kruising van de Slepersdijk en de Munte. Door onbekende oorzaak was een Duitse automobilist met zijn voertuig in een sloot beland. De toegesnelde politieagenten hebben de man en zijn hondje uit de auto geholpen.

De man is door het aanwezige ambulancepersoneel onderzocht. Hij bleek geen letsel aan dit ongeval overgehouden te hebben. De auto is door bergingsbedrijf VaRaMo uit de sloot getrokken en afgesleept.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (12-1-2024 om 07:17)
gelukkig heeft de man en zijn hondje niets opgelopen.geluk gehad en hoop dat alles goed komt
Cookie-instellingen beheren