Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Veel schade bij botsing N666 's-Gravenpolder, weg dicht

Toegevoegd: 24-01-2024, 13.41 uur
Door: Roland de Jong

'S-GRAVENPOLDER - Bij een botsing op de Bernhardweg Oost (​N666) bij 's-Gravenpolder is woensdag aan het begin van de middag flink wat schade ontstaan.


Door onbekende oorzaak kwamen rond 13.10 uur twee vrachtwagens en een personenauto met elkaar in botsing. De personenauto liep relatief lichte schade op. De vrachtwagens hadden grotere schade. Naast de ambulancedienst en de politie werd ook de brandweer opgeroepen. Voor zover bekend raakte er niemand ernstig gewond. Er hoefde in ieder geval niemand door de brandweer bevrijd te worden.

Vanwege het ongeluk is de N666 ter plaatse afgesloten. De provincie Zeeland, die de Bernhardweg Oost in beheer heeft, kan nog niet aangeven hoe lang de weg precies dicht blijft.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Freddy (26-1-2024 om 19:03)
Bij Deze type trailers kunnen de Assen onafhankelijk van de truck gestuurd worden . Normaal kan dit tot een beperkte snelheid , maar zoals iedereen weet valt alles te manipuleren. Ook kan het een technisch defect zijn, maar gezien het feit dat de truck zelfstandig zijn weg mocht vervolgen zou per ongeluk de afstandsbediening gebruiken eerder passen .
RH (25-1-2024 om 08:11)
Erg dat dit gebeurd, gelukkig dat er geen zwaar gewonden of dodelijke slachtoffers zijn.Als je zo n dieplader met de auto tegen komt…
Vlissinger (24-1-2024 om 22:29)
Volgens mij heb ik het idd bij het foute eind en was ik iets te snel met oordelen. Reden is dat ik zelf chauffeur ben en nog nooit van zoiets geks gehoord heb dat een meesturende trailer zomaar een eigen leven gaat leiden. Dit krijg je echt niet alleen maar voor elkaar door een luchtslang of commando kabel verkeerd aan te sluiten. Dat kan sowieso vaak maar op 1 manier. Misschien een andere chauffeur die hier uitleg over kan geven? Ik zou hier wel eens wat meer over willen weten. Dit moet gewoon niet mogelijk zijn. Blij dat er niemand gewond is geraakt.
Bert (24-1-2024 om 20:11)
Wat een speculeren! Goed dat er onderzoek word gedaan! Naar aanleiding van wat een getuige zei, heeft Freddy gelijk. Gelukkig geen ernstig gewonden.
Freddy (24-1-2024 om 19:47)
Zo te zien is de trailer zelfstandig gaan sturen de andere baan op
Henk (24-1-2024 om 19:04)
@Vlissinger Fijn dat je het zo goed weet. Het feit is dat door een technisch mankement de trailer van de gele truck zijn eigen leven is gaan lijden.
Cookie-instellingen beheren